Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!


Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:

Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

6 comments:

Atiah said...

Dari segmen yang sama. Semoga berjaya

Lubuk Seni said...

Hai Noor Najwa, no giliran awak >> 35 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

Dunia Alam said...

good luck ;)

from same segmen

Unknown said...

gud luck
singgah dr segmen yang sama

http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

Aku Pakar Blogger said...

Hu...hu...all the best...dari segmen yang sama.
https://akupakarblog.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-cunn-untuk-5.html

Lubuk Seni said...

Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


CASH RM200 HADIAH GALS-04,

untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html