Sidang Baru, Sem Baru


Assalamualaikum

Lama rasanya Wawa tak update blog ni, maklumlah agak sibuk dengan belajar. Dah masuk minggu keempat Wawa memasuki sidang dan sem baru. Sekarang Wawa dah masuk sem 5 di USM Kampus Induk dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Sains (Kepujian) (Matematik). Senang cerita orang panggil Pure Math/Math Tulen.

Sem ni Wawa ambik 5 subjek yang membawa jumlah unit sebanyak 20 unit. Fuhhh memang setiap sem akan macam ni. Wawa tunjuk sikit jadual Wawa sem 5 ni kat bawah.




Hari Khamis merupakan hari yang paling padat untuk Wawa. Bertabahlah kami semua. Huhuhu.
Wawa ad lagi baki 3 sem sebab kos math ni 4 tahun. Kalau ad yang nak tanya pasal kos ni boleh komen kat bawah ni ye.

Bye semua....muahhh

6 comments:

Nadiah Suhaidi said...

kalau kelas hari jumaat waktu petang tu kan memang menggoda
kita untuk skip kelas kadang-kadang..hahaha

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...tahniah adik salah seorang pemenang first giveaway akak tau..

http://mardiahdiana.blogspot.my/2017/10/cabutan-untuk-pemenang-first-giveaway.html

Cik manggis said...

Assalam. Cantik blog purple ni sis.
Sejuk mata memandang.

Mommysihatanggun said...

Wawa kak sekarang mengajar math... Boleh dpt contact wawa

Mommysihatanggun said...

www.naturstory.com

Mommysihatanggun said...
This comment has been removed by a blog administrator.