GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU


SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim



Tamat
18 Jun 2017 

Indahnya sungguh nak beraya,
Ramainya orang bersuka ria,
Alangkah indahnya menyambut raya,
Bila dapat RM100 dari SGShop Malaysia.


Memang barang dekat SGShop tu buat Najwa rambang mata nak pilih. Salah satunya ialah kasut sukan macam gambar kat bawah ni. Kasut sukan Najwa yang beli dulu terlalu besar.

Express Kad Raya GA by Nina



Tamat
18 Jun 2017 (6 PM)

The Cartieca Give Away #2



Korang tahu tak cartieca ad buat giveaway. Hadiahnya sangat cantikkkkk. Tak percaya ? Tekan banner atas tu untuk intai hadiah. Join cepat sebab tamat 20 Jun ni.

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia



Tamat
20 Jun 2017

 Username SGShop | Nnajwa

Id Blog | muslimahsejati96

Facebook | Noor Najwa  (saya follow je sbb friend sya dh limit)

Instagram | @wa2426


SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM



Semoga kita semua berjaya menghabiskan Ramadhan pada tahun ini untuk bertemu pula dengan Syawal. Wawa ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Pandulah dengan selamat di jalan raya. Haaa lagi satu Selamat Pengantin Baru bagi yang merancang untuk melangsungkan perkahwinan raya nanti. Mesti meriahh ttuuu...Haha


Tamat
13 Jun 2017

Cara Nak Dapatkan Vespa S150 Dan Samsung Galaxy A7 PERCUMA !

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan

Siapa yang tak nak kan benda percuma, semua nak. Tambah-tambah apabila yang percuma tu mahal harganya. Korang semua nak tahu tak cara nak dapat Vespa S150 dan Samsung Galaxy A7 dengan percuma ? Hanya dengan minum OldTown White Coffe anda boleh menang hadiah tersebut.


how-to-join-and-winners-list


Ada yang berminat tak ? Bonus bagi sesiapa yang memang minum OldTown White Coffee. Korang boleh pergi SINI untuk ketahui terma dan syarat dengan lebih lanjut. Join sebelum 25 Jun 2017 tau.

Giveaway by Nia Emkay

Assalamualaikum :)


Klik Banner untuk Join


Saya dah:

Saya suka Blog Nia Emkay kerana cepat loading (ringan) dan tersusun rapi. Memang cantik mata memandang.


Senarai Hadiah:
Gambar Hiasan

Topup
(RM5 X 2 by Sis Hawa, RM5 X 2 by Shafyqah, RM5 X 2 by Izzah Alya)

Pemenang akan dipilih melalui random.org. Jangan tunggu lagi! Jom sertai ‘Giveaway by Nia Emkay’ sekarang :)

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017




#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia





sofie, giveaway, sgshopmalaysia


Barang yang nak beli kalau menang :

1. Thin Sweater Cardigan Hooded Jacket Korean Female Student Female Loose Code Casual Sport Coat And Long Sleeved Clothes

2. In The Spring Of 2017 New Canvas Shoes Shoes Korean Street White Shoe Shoes Flat Shoes All-Match Summer Students

3. HM Bag With Drawstring Bucket Bag Xiekua Package Korean Mini Bag Simple Retro Fringed Bag Bag

4. 2016 Spring And Autumn In The Long Sleeved Dress Lining Folk Style Cotton Plaid Shirt Cardigan Coat Female All-Match Tide

5. The Old Lady In The Summer High Waisted Trousers Pants Feet Stretch Pants Middle-Aged Size Thin Trousers Mother Dress

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz



Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)

SELAMAT BERSEGMEN

GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS

Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
πŸ’• Tempat pertama : RM 100
πŸ’• Tempat kedua : RM 70
πŸ’• Tempat ketiga : RM 50
πŸ’• Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.

Giveaway Raya by Mrs Pip



Pengalaman terindah di Bulan Puasa yang saya pernah lalui ialah dapat berbuka bersama kawan-kawan sekolah menengah serta guru kelas. Memang best sangat sebab guru kelas pun join kami berbuka walaupun cikgu tersebut dah berkahwin. Kami hargai sangat kerana cikgu sanggup korbankan masa dengan family untuk berbuka dengan kami.

Ada lagi satu kenangan terindah iaitu bermain mercun dengan adik sepupu. Biasa la lelaki ni nakal kan, boleh dia lempar mercun betul-betul atas kepala Wawa. Memang terkejut sangat masa tu. Tapi dia minta maaf la. Tiada lagi senyum tawa dia sebab dia telah pergi menghadap Illahi akibat lemas di air terjun. Sedekahkan Al-Fatihah untuk dia.

MUST LOVE GIVEAWAY BY AUROMA SCENTS



Tekan banner untuk join

Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals


SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Topup RM5 untuk peserta terpantas dan terakhir!

Kesemuanya 32 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog dan Google+ penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie
* Ceritera Ibu
* Shafyqah Azahar
* Dearies Couple
* Jiakreatifelt
* Lovely Sunshine
* Saghah Cheeky Lady
* Sedetik Seketika
* Lea Azleeya
* Queen Bee
* irrayyan.com
* Kasihku Amani
* Hazrina Halim
* Mia Liana

2. Follow instagram berikut. (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Najiah Shaharain
* Abam Kie
* Mardhiyyah Rosli
* Shafyqah Azahar
* Afdilah Ceritera Ibu
* irrayyandotcom
* mialiana

3. Like Facebook berikut.

* Ina Azzahra
* Ayuni Dibble
* Handsock Murah dan Cantik
* Mialiana.com


4. Buat entri bertajuk Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

5. Salin dan tampal kod HTML yang disediakan

6. Terbitkan

7. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri SINI sahaja

8. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini. Selamat maju jaya dan selamat menyempurnakan ibadah puasa pada tahun ini!

Jom klik di SINI jika nak join Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals.

SGshop “Jom Shopping!” Contest





Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop tawarkan servis berkualiti tinggi untuk pengguna yang membeli dari website China e-commerce .

Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

1. AUX/ AUX CFXB30-10 3L Mini Household Electric Cooker Small Electric Cooker 1-2-4-5-6 Genuine


Dah lama cari rice cooker yang murah dan sesuai untuk student macam Wawa ni. Bila ada rice cooker, dapat jimatkan perbelanjaan.

2. Diffuse The New Spring And Summer 2017 Korean Fan Children, Female White Long Sleeved Chiffon Shirt Fashion Shirt Loose Dress Coat


Baju ni sangat cantik, tambah-tambah warna purple ni warna kegemaran Wawa. Paling penting size available sampai XXXL. Jadi mudah la bagi yang comel-comel nak beli baju.

3. Children's Mathematical Cube Cuboid Model Blocks Primary School Educational Toys AIDS Stereo Geometry Cylindrical Ball


Benda ni Wawa akan hadiahkan kepada anak buah bagi diorang bermain sebab model blocks ni boleh buat otak mereka berfikir.


Giveaway Annivesary Dan Duit Raya




Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri



TEKAN BANNER UTK JOIN

SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM




Apa keunikan Blog Shida atau apa yang menarik bagi pandangan korang

Blog Shida ni bila masuk cepat je loading. Lepas tu kemas dan cantik. Sejuk mata memandang.



TAMAT
1 JUN 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom



"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!


Barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut

1. Thin Sweater Cardigan Hooded Jacket Korean Female Student Female Loose Code Casual Sport Coat And Long Sleeved Clothes

RM 17.36


2. In The Spring Of 2017 New Canvas Shoes Shoes Korean Street White Shoe Shoes Flat Shoes All-Match Summer Students

RM 20.76

3. HM Bag With Drawstring Bucket Bag Xiekua Package Korean Mini Bag Simple Retro Fringed Bag Bag

RM 20.69

Ramadhan / Syawal 2017 Giveaway by Kasihkuamani



TAMAT
7 JUN 2017

GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH



TAMAT
5 JUN 2017 (12 TGH )

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


SGshop Malaysia

TAMAT
11 JUN 2017



πŸ’œ Barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100 πŸ’œ


1. Thin Sweater Cardigan Hooded Jacket Korean Female Student Female Loose Code Casual Sport Coat And Long Sleeved Clothes



RM 17.36