Promosi Ramadhan Baju Raya 2017 Sedondon

Assalamualaikum

Memaparkan IKLAN KANAK2 .jpg


Tak lama lagi puasa bakal datang, seterusnya raya menjelma. Wawa tahu mesti semua orang dah tempah baju raya dan mungkin ada juga yang sedang gelisah kerana tak sempat tempah baju raya. Kakak dan abang semua tak perlu risau kerana Euzara tengah buat PROMOSI RAMADHAN tau. Special sangat sebab SALE UP TO 50% OFF. 

Masa tengah promosi ni la kita kena grab peluang untuk tempah baju raya dengan harga yang tak masuk akal sebab terlalu banyak diskaun. Euzara sekarang tengah buka preorder untuk baju raya sedondon sehingga 15 Mei 2017. LAGI 2 HARI je lagi promosi ini akan ditutup dan harga kembali kepada harga asal yang akan membuatkan anda berfikir panjang.


    

   Memaparkan IKLAN.jpg


Euzara ada pelbagai jenis koleksi yang didatangkan dengan 5 warna yang menarik seperti Champagne Nude, Emerald Green, Lavender Purple, Maroon Red dan Sky Blue. 
Anda boleh memilih koleksi yang terdapat di Euzara.

Antara koleksi baju raya yang ada ialah :
πŸ’¦ Baju Melayu Moden Eksklusif (Dewasa) 
πŸ’¦ Baju Melayu Moden Eksklusif (Kanak-kanak)
πŸ’¦ Jubah Moden Eksklusif (Lelaki Dewasa)
πŸ’¦ Jubah Moden Eksklusif (Lelaki Kanak-kanak)
πŸ’¦ Jubah Moden (Perempuan Dewasa)
πŸ’¦ Jubah Moden (Perempuan Kanak-kanak)
πŸ’¦ Kurta Moden Eksklusif (Dewasa)
πŸ’¦ Kurta Moden Eksklusif (Kanak-kanak)
πŸ’¦ Baju Kurung Moden (Dewasa)
πŸ’¦ Baju Kurung Moden (Kanak-kanak)


Banyak pilihan kan ? Rambang mata tengok baju ni semua. Ini tak tengok harganya lagi kan ? Anda boleh tengok harga kat bawah ni. Kalau bandingkan dengan harga asal memang banyak diskaunnya.


Memaparkan KMD LAVENDER PURPLE.jpg              Memaparkan KMK LAVENDER PURPLE.jpg

Memaparkan KD SKY BLUE.jpg            Memaparkan KK SKY BLUE.jpg

Memaparkan JPD MAROON RED.jpg           Memaparkan JPK MAROON RED.jpg


Memaparkan JLD EMERALD GREEN.jpg          Memaparkan JLK EMERALD GREEN.jpg

Memaparkan BMD CHAMPAGNE NUDE.jpg         Memaparkan BMK CHAMPAGNE NUDE.jpg


Okey macam mana ? Berbaloi sangat harganya kan. Jadi anda cepat-cepat la order sebelum 15 May 2017 ye untuk dapatkan harga yang menarik ni. Macam mana nak order ? Scroll bawah lagi.


Untuk order, anda boleh tekan je mana-mana icon kat bawah.

Imej yang berkaitan

Hasil carian imej untuk gambar icon  facebook kecil

3 comments:

Lina said...

Cantik!

http://zaidilina.blogspot.my

wan norasiah said...

Wahhh...menarik

Mieza S said...

waaaaaa. bestnya. xmo tengok lagi. tggu gaji. gagaggaa