Review | InnerShine® - Melabur Untuk Keserian Dalaman Yang Lebih Menyerlah


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dulu masa pergi shopping pernah la masuk kedai-kedai macam Watson semua tu. Biasa la cuci-cuci mata tengok barang dalam tu. Pernah la nampak satu bahagian produk InnerShine® ni. Masa tu ada la terfikir macam mana agaknya rasa benda ni. Huhu. Sekarang Najwa sendiri dah cuba InnerShine® dan rasanya masam manis macam tu. Ada jugak Najwa rasa macam kurma.

Korang perlu melabur dengan InnerShine® sebab produk ni dapat meningkatkan kesihatan secara menyeluruh, bukan sahaja kecantikan luaran malah dalaman juga. Memang tak rugi pun tau.Ramuan utamanya ialah Prun dan Camu-Camu. Jadi jangan was-was untuk minum InnerShine®. Dah kenal belum ramuan utama tu ? Meh Najwa kenalkan.

Prun
Camu Camu


InnerShine® mengesyorkan para wanita supaya melabur untuk kesejahteraan dan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tekanan hidup seharian boleh mendatangkan kesan buruk kepada kita yang menyebabkan berlakunya masalah penghadaman dan kulit yang nampak lesu.

InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu merupakan pati buah-buahan semula jadi yang diperkaya dengan Resistant Maltodextrin – sejenis serat diet larut. Pati prun yang membantu mempertingkatkan pergerakan usus, membantu menyingkirkan toksin dari tubuh dan memulihkan kesihatan serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat, secara tidak langsung membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik.

Kerjasama terbarunya bersama dua ikon kecantikan dan fesyen media sosial, Nita dan Umma, yang masing-masing menjual gincu cecair premium serta tudung membantu  mendapatkan keserian luaran yang lebih menyerlah,

Sehingga 30 April, pengguna berpeluang mendapatkan sebotol InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 42gm, apabila mereka membeli produk daripada Nita dan Umma bernilai lebih RM69. Tawaran ini terhad kepada 1,000 pelanggan pertama sahaja, jadi segera mulakan belian dalam talian sekarang.


Jika anda lebih gemar mengunjungi pusat membeli belah, InnerShine® akan memberi ganjaran lebih tinggi apabila anda membeli dua pek InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu yang mengandungi 12 botol kerana anda bakal menerima pek minuman tenaga BRAND’S® Ca’ya yang mengandungi 6 botol secara percuma! Sementara itu, pembelian pek InnerShine® 6 botol atau 12 botol pula memberikan anda pulangan sebotol BRAND’S® Ca’ya.
    
Image may contain: 1 person, text

Mulakan melabur pada kesihatan dan kecantikan anda hari ini dan kunjungi farmasi Guardian dan Watsons terpilih seluruh negara sebelum promosi ini berakhir bulan depan. Untuk maklumat lanjut, hubungi Talian Khidmat Prihatin Pelanggan BRAND’S di 1-300-228-300, atau layari www.innershine.com.my juga InnerShine Club di Facebook.

No comments: