Mini Giveaway By Wawa

TAMAT


7 April 2017 - 30 April 2017

Assalamualaikum

Kali ni Wawa anjurkan lagi Mini Giveaway walaupun giveaway yang lepas kurang mendapat sambutan. Giveaway ini dimeriahkan lagi dengan para sponsor yang baik hati πŸ˜ƒ.

Syarat-syarat

πŸ’œ Buat entry bertajuk "Mini Giveaway By Wawa"
πŸ’œ Follow/like semua syarat sponsor
πŸ’œ Tinggalkan link entry, id ig & nama fb di ruangan komen


Syarat Sponsor

πŸ’¦ Follow Blog πŸ’¦
Wawa | Sha | Belogs JM | Elsa | CCL | Radhia

πŸ’₯ Follow Fb πŸ’₯
Wawa | Belogs JM

πŸ’’ Follow Ig πŸ’’
Sha | Elsa

πŸ’— Like Page πŸ’—
Wawa

πŸ‘‰ Klik iklan di blog *smpai hbis loading πŸ‘ˆ
Sha | Radhia

πŸ’¦ Add G+ πŸ’¦
Radhia


Pastikan anda semua buat syarat kat atas ye sebab mereka lah yang sponsor hadiah pemenang nanti.
Nak tahu hadiah tak ?
.
.
.
.
.
HADIAH

=========================================================

Giveaway ini juga dibuka untuk pengguna FB ye. Nak join dekat FB boleh pergi SINI dan tengok pinned post



SENARAI PESERTA

Senarai Peserta Mini Giveaway By Wawa



Yang belum join boleh klik banner atas ni ye.


BLOG :








FACEBOOK

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Sumber Gambar

Nama ig : wa2426

Tamat
9 Mei 2017

GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW



26.04.2017 - 26.05.2017

Adidas UEFA Champions League Arena Edition Giveaway



Tamat 5 Mei 2017


Hadiah giveaway :-
(5x Eau De Toilette (EDT) & 5x Deo Body Spray)
2x Pemenang akan dipilih untuk penyertaan di Instagram
3x pemenang akan dipilih untuk penyertaan di blog

πŸ§€ TIRAMISU CHEESEKUT LELEH πŸ§€




πŸ’’ Bahan-bahan:

:heavy_check_mark: ✅ 3/4 drpd cream cheese(guna tatura) yg 500gm.
:heavy_check_mark: ✅ Biskut marie (guna perisa kopi utk meningkatkan aroma tiramisunya)
:heavy_check_mark: ✅ 2/3 cawan susu pekat
:heavy_check_mark: ✅ 1/2 cawan susu cair
:heavy_check_mark: ✅ Serbuk kopi & bancuhan air kopi tanpa gula

πŸ’’ Cara2:

1. Masukkan cream cheese, susu pekat, susu cair dalam bowl yang sesuai.

2. Pukul dengan mixer sampai sebati.
Nak pukul manual dengan tangan pun boleh tapi kena sado la

3. Ambil 1 senduk letak dalam bekas biar rata.

4. Bancuhan kopi tadi tak muat cicah dalam cawan so transfer ke bekas yang bersesuaian senang nak mencicah.

5. Rendam sekali lalu je dalam 2 saat, jangan lama nanti lembik tak sedap dan biskut hancur.

6. Tambah lagi bancuhan cream cheese tadi pastu tabur sikit serbuk kopi, tak nak tabur pun boleh..
Nak tabur milo ke.. nestum ke... boleh jee

7. Susun lagi selang seli biskut dan cheese macam step tadi tuu sampai cheese habis..
lapisan atas tebalkan sikit cheese baru mavelesss..

8. Bolehlah nak letak coklat cair ke.. coklat apa-apa mengikut kehendak masing-masing.

9. Pastu simpan dlm peti ais 6 jam ke atas baru best..


1st Giveway By FWS


Ig : @wa2426

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru



Jom join senang je syarat

Review | InnerShine® - Melabur Untuk Keserian Dalaman Yang Lebih Menyerlah


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dulu masa pergi shopping pernah la masuk kedai-kedai macam Watson semua tu. Biasa la cuci-cuci mata tengok barang dalam tu. Pernah la nampak satu bahagian produk InnerShine® ni. Masa tu ada la terfikir macam mana agaknya rasa benda ni. Huhu. Sekarang Najwa sendiri dah cuba InnerShine® dan rasanya masam manis macam tu. Ada jugak Najwa rasa macam kurma.

Korang perlu melabur dengan InnerShine® sebab produk ni dapat meningkatkan kesihatan secara menyeluruh, bukan sahaja kecantikan luaran malah dalaman juga. Memang tak rugi pun tau.



Ramuan utamanya ialah Prun dan Camu-Camu. Jadi jangan was-was untuk minum InnerShine®. Dah kenal belum ramuan utama tu ? Meh Najwa kenalkan.

Prun
Camu Camu


InnerShine® mengesyorkan para wanita supaya melabur untuk kesejahteraan dan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tekanan hidup seharian boleh mendatangkan kesan buruk kepada kita yang menyebabkan berlakunya masalah penghadaman dan kulit yang nampak lesu.

InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu merupakan pati buah-buahan semula jadi yang diperkaya dengan Resistant Maltodextrin – sejenis serat diet larut. Pati prun yang membantu mempertingkatkan pergerakan usus, membantu menyingkirkan toksin dari tubuh dan memulihkan kesihatan serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat, secara tidak langsung membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik.

Kerjasama terbarunya bersama dua ikon kecantikan dan fesyen media sosial, Nita dan Umma, yang masing-masing menjual gincu cecair premium serta tudung membantu  mendapatkan keserian luaran yang lebih menyerlah,

Sehingga 30 April, pengguna berpeluang mendapatkan sebotol InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 42gm, apabila mereka membeli produk daripada Nita dan Umma bernilai lebih RM69. Tawaran ini terhad kepada 1,000 pelanggan pertama sahaja, jadi segera mulakan belian dalam talian sekarang.


Jika anda lebih gemar mengunjungi pusat membeli belah, InnerShine® akan memberi ganjaran lebih tinggi apabila anda membeli dua pek InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu yang mengandungi 12 botol kerana anda bakal menerima pek minuman tenaga BRAND’S® Ca’ya yang mengandungi 6 botol secara percuma! Sementara itu, pembelian pek InnerShine® 6 botol atau 12 botol pula memberikan anda pulangan sebotol BRAND’S® Ca’ya.
    
Image may contain: 1 person, text

Mulakan melabur pada kesihatan dan kecantikan anda hari ini dan kunjungi farmasi Guardian dan Watsons terpilih seluruh negara sebelum promosi ini berakhir bulan depan. Untuk maklumat lanjut, hubungi Talian Khidmat Prihatin Pelanggan BRAND’S di 1-300-228-300, atau layari www.innershine.com.my juga InnerShine Club di Facebook.

Jom join Giveaway Jiakreatifelt!



Tamat 27.4.2017

GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR 


SOALAN UNTUK GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR

1. Berikan nama karakter POWERPUFF GIRLS
Nama karakter POWERPUFF GIRLS ialah Blossom, Buttercup dan Bubbles.

2. Siapakah idola cilik (Malaysia) kepada POWFACTOR - POWERPUFF GIRLs?
Idola cilik (Malaysia) kepada POWFACTOR - POWERPUFF GIRLs ialah Danish Harraz  Abd Hafiz.

3.Bilakah program POWFACTOR ini di tayangkan dan di mana akan di tayangkan?
Program POWFACTOR ini ditayangkan pada setiap Jumaat 14, 21 dan 28 April 2017 jam 4 petang di Astro Channel 616.

4. Lengkapkan slogan ini "Saya ingin memenangi GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR kerana hadiah yang ditawarkan sangat menarik, lebih-lebih lagi ia merupakan kartun kegemeran anak saudara. Jika menang giveaway ini, hadiah tersebut akan diberikan kepada anak saudara. Najwa pasti mereka akan sukakannya." (tidak melebihi 50 patah perkataan)


klik BANNER untuk SERTAI



SYARAT-SYARAT GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


1. Warganegara Malaysia

2. Jawab semua soalan diatas.

3. Buat satu entri blog yang bertajuk GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR dan jangan lupa sertakan jawapan di entri blog masing-masing ye.

4. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri ini.

5. Follow blog , G+ dan subscribe YouTube

6. Penyertaan GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR akan di tutup pada 28 April 2017 jam 11.59 malam (Jumaat)


HADIAH UNTUK GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR






2 pemenang dari FACEBOOK dan 2 pemenang dari BLOG ini di cari. Nak tahu ke apakah hadiah untuk KEMPEN POWFACTOR ini? Ha...hadiahnya agak ekslusif juga tau.

*4 set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup)
*4 sets of UBS (Blossom, Bubbles, Buttercup)
*4 Powerpuff Girls notebook
*4 Powerpuff Girls stickers

Jom sertai ! Semoga Berjaya !

Selanjutnya untuk informasi, keterangan lanjut dan lain-lain pertandingan. Boleh lawati ke : Astro Circle website., www.PowerpuffYourself.com , CartoonNetworkAsia.com atau facebook.com/Asia.CartoonNetwork.








Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.


Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.


Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

Hadiah Mini Giveaway By Wawa


Imej yang berkaitan


Mesti korang nak tahu kan hadiah untuk Mini Giveaway by Wawa. Hadiah yang disediakan hanya biasa-biasa sahaja tetapi patut berterima kasih kepada para sponsor sebab sudi bagi hadiah. 

Anda belum join ? Meh join SINI.

Senarai Hadiah

Hasil carian imej untuk hadiah misteri

Hadiah misteri untuk 2 pemenang 


Imej yang berkaitan
Topup RM5 untuk 6 pemenang
Topup RM10 untuk 2 pemenang



Hasil carian imej untuk notebook
Notebook & owl button badge untuk 1 pemenang


****gambar hadiah di atas hanya contoh sahaja

Pencarian Sponsor Mini Giveaway



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Okey hari ni Wawa nak cari sponsor untuk Mini Giveaway yang akan diadakan pada 7 April 2017 hingga 30 April 2017. Wawa akan terima semua jenis sponsor kecuali bloglist/review blog. Kalau kawan-kawan berminat nak jadi sponsor boleh whatsapp Wawa di SINI ataupun email Wawa di bloggernajwa@gmail.com.

Setiap sponsor boleh bagi 3-4 syarat untuk Mini Giveaway ni. Wawa berharap ramai la blogger yang sudi sponsor giveaway Wawa kali ini. Terima Kasih.