Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza



Wawa bagi bukti je la kat bawah sebab bab follower tu dah lama follow jadi tak tahu yang ke berapa.











6 comments:

m al fazi said...

goodluck

Anum Abdullah said...

good luck sis

BLOG EYJA said...

Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

**Terima kasih sudi printscreen siap! :'*

Mrs Velentine said...

hi singgah dari GA yang sama
http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
good luck

Mrs. A said...

Good luck!
Singgah dari GA yang sama

BLOG EYJA said...

Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)