#1 Giveaway by The Aaisy



Jom join sebab syarat mudah je. 
Klik banner untuk join

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza



Wawa bagi bukti je la kat bawah sebab bab follower tu dah lama follow jadi tak tahu yang ke berapa.











Marching March Giveaway

MARCHING MARCH GIVEAWAY

MARCHING MARCH GIVEAWAY 10hb-30hb March 2017



JOIN MARCHING MARCH GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk MARCHING MARCH GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.


Giveaway by Hanis Masturina




Tarikh tamat akan diumumkan kemudian

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco


Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco
Username Instagram : wa2426
Email : bloggernajwa@gmail.com



Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway



Wawa ucapkan selamat hari lahir kepada adik Fattah Anas untuk 2 April nanti. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Jadi anak yang soleh ye besar nanti. Tiba-tiba teringat Fattah Amin..huhu...

Klik banner untuk join ye.
Tamat 2 April 2017

Lazada Birthday Blogger Contest



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hye blogger semua. Korang tahu tak Lazada ada buat "Lazada Birthday Blogger Contest". Mana-mana blogger yang belum join tu masih sempat nak join tau sebab tamat 23 March (11:59 pm). Contest ni senang je sebab hanya perlu tulis entry dan jawab soalan yang telah diberikan oleh Lazada.

Sekarang Wawa nak jawab soalan Lazada 😍



Gambar atas tu soalan yang Lazada bagi tau. Soalannya dalam bahasa inggeris tapi Wawa akan jawab dalam bahasa melayu je.

πŸ’¦ Jawapan πŸ’¦

πŸ’œ Wawa suka Lazada sebab barang-barang semua harga berpatutan. Barang yang di order juga berkualiti dan cepat sampai ke tangan customer. Pelbagai barangan yang susah untuk didapati juga terdapat di Lazada dan sangat memudahkan urusan Wawa.

πŸ’› Semua barang dalam Lazada ni Wawa suka tapi top three ialah :



Wawa dah lama berkenan dengan jenama Vivo ni. Sekarang memang tengah survey sebab hp lama ni problem.




Ipad ni plak memang favourite Wawa jugak sebab kalau beli nanti senang la nak guna untuk bisnes. Biasa guna hp biasa susah nak order barang customer sebab screen kecil. Bila guna Ipad ni tak payah la tunggu balik rumah buka laptop untuk order barang.


Mini Rice Cooker boleh jimatkan duit Wawa di asrama untuk beli makanan di cafe.

πŸ’š Lazada Malaysia boleh improve lagi dengan perbanyakkan sales sebab apabila ada sales, ramai yang akan ambil peluang untuk membeli di Lazada. Selain itu, mungkin boleh berikan mata untuk setiap pembelian di Lazada dan boleh ditebus dengan barangan mahupun wang. Ini dapat menarik lagi tarikan pengguna.

πŸ’™ Wawa ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Lazada Malaysia. Semoga Lazada akan terus maju dan berjaya dalam industri ini. Diharapkan lepas ini Lazada akan keluarkan lagi benda-benda menarik selain untuk pengguna Lazada yang setia. Wawa ada pantun untuk Lazada...

Pergi ke kedai membeli lada,
Lada dibeli untuk memasak,
Selamat Hari Lahir kepada Lazada Malaysia,
Tempat beli-belah online terbaik.


Korang yang tak pernah membeli di Lazada perlu cuba sebab sangat mudah dan dipercayai. Semuanya di hujung jari anda. Yang belum join boleh join di Lazada Birthday Blogger Contest. Semoga kita semua ada rezeki untuk terpilih sebagai pemenang.

Blog Giveaway by RII



Tamat
1 April 2017

Giveaway March by herneenazir.com


GIVEAWAY MARCH HERNEENAZIRDOTCOM

15 Mac sehingga 26 Mac 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com



Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #1




Tamat : 6 mac 2017 @ 9pagi

Mystery Giveaway 2017 oleh Airah Syahirah



First impression, simple je blog Airah Syahirah. Selain tu loading pun cepat je..Tak payah tunggu lama.


Tamat 
19 Mac 2017

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

MUMMYAYU'S GIVEAWAY


Image result for giveaway



Cantik sangat hadiahnya... kalau menang semestinya nak warna purple.

Tamat
8 Mac 2017