Giveaway Topup Percuma by Cik Candy



CP dah lama follow blog & like page tu, jadi tak tahu nombor berapa.




Birthday Giveaway Nur Imani


Giveaway Birthday Nur Imani

tamat
28.02.2017

Happy Birthday dik...semoga panjang umur & dimurahkan rezeki..
Semoga menjadi anak yang solehah..

Mini Topup Giveaway by S.K.



Tamat
28 February 2017

Giveaway by FatinDiana



Tamat
10/3/2017 , 10pm

31 Days Challenge - Day 31




Alhamdulillah berjaya siapkan cabaran 31 hari ni. Hari ni dah hari terakhir. Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang berjaya sahut cabaran ni.

Wawa bagi gambar selfie je la sebab gambar bersama tersayang tu private ... haha sebab tak ad kawan yang tahu siapa dia.



31 Days Challenge - Day 30





Okey sekarang dah hari ke 30. Alhamdulillah masih berjaya teruskan cabaran ni.

Ucapan Wawa ialah :

πŸ’œ semoga korang masih sudi membaca entry blog Wawa
πŸ’œ terima kasih sebab support Wawa
πŸ’œ semoga kalian berjaya dan terus maju
πŸ’œ doakan kejayaan Wawa jugak
 πŸ’œ semoga dimurahkan rezeki dalam dunia blogging


#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger 

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED



Tamat
14 Februari 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY





KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit

MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan mendalam tanpa menyumbat pori - pori dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vitamin E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai

SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vitamin A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle'

*Herba terpilih
*Habbatussauda'

Inginkan kulit anda mendapat manfaat dari bahan-bahan hebat di atas? 

Sabun ini juga sesuai untuk:
✔ Bayi seawal baru lahir
✔ Kaum lelaki & wanita yg mempunyai masalah kulit
✔ Eczema, gatal serta kurap
✔ Boleh guna satu badan

GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA





31 Days Challenge - Day 29





Wawa kat rumah sarapan biasa-biasa je. Pagi ni makan cekodok pisang. Kami kat ganu panggil "jeput pisang". Hehe.... Kalau dekat rumah boleh la sarapan sedap sikit...Dekat universiti sarapan biskut atau roti dan air milo je. Korang sarapan apa ? komen kat bawah ni.



#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger 

Pre-Loved Giveaway


Assalamualaikum & salam sejahtera

Wawa nak bagitahu yang Wawa tengah buat Pre-Loved Giveaway sekarang. Giveaway tu bukan di blog tapi di fb page Wawa. Nak bagi peluang orang yang tak ada blog untuk join :)

Kalau korang berminat boleh pergi page Nnby Shop untuk join. Wawa dah pinned kan post tu ye. Jemput join ..  

31 Days Challenge - Day 28










Sekarang tengah cuti sem lagi jadi duduk rumah pakai simple je la. Hari ni pakai baju tshirt dengan kain je. Baju tu baju blok Wawa masa dekat KMPh dulu. Hehe ok la itu je. Kalau nak keluar capai je tudung yang tak berkedut. Settle.


#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger