Membeli Barang Dengan Harga Murah


Selamat malam.

Hari ni Wawa nak tulis pasal barang murah. Korang nak tak beli barang macam bag, kasut dan baju dengan harga murah ? Jom Wawa bagitahu.

Wawa ada tubuhkan group telegram untuk orang yang berminat nak membeli barang dengan harga dropship ataupun nak jadi dropship Wawa. Kasut, bag dan baju tu direct Wawa order dari Supplier China. Jadinya postage akan ambik masa seminggu untuk sampai ke rumah anda. Jangan risau harga memang Wawa jamin murah daripada kedai.

Kalau berminat boleh klik link bawah ni ye.

🌟🌟 Group 🌟🌟

❤ Wajib Join ❤

πŸ€ pertanyaan

πŸ€ submit order

πŸ€ tracking number

❤ Boleh pilih ❤

πŸ€ clothes

πŸ€ shoes

πŸ€ bags

πŸ€ baby & kids

πŸ€ others

No comments: