Kopi Berkhasiat - Milagro Coffe Patawali


Assalamualaikum & salam sejahtera..

Pernah dengar tak Milagro Coffee ? Jom kita baca lebih lagi pasal kopi ni. Milagro Coffee ni la kopi pertama yang paling best bagi Wawa. Rasa kopi ni pahit manis macam tu. Memang sesuai untuk yang tak suka manis. Kalau tengok tagline mereka, "Mmm... Sedap Ekk.." memang betul. Sedap sebab lain daripada kopi lain. Tak percaya ? Cuba beli kopi ni.


Milagro Coffee Patawali

Milagro Coffee Patawali merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh Aqid Aqila Resources Sdn Bhd. Kopi ini bukan sahaja dipasarkan di Malaysia, malah Luar Negara juga tidak ketinggalan. Milagro Coffee ialah 7 dalam 1 kopi pra-campur daripada kopi arabika dan robusta serta ekstrak herba khas. Herba-herba ini mampu merawat pelbagai penyakit dan meningkatkan sistem imun. Ia juga mengandungi herba Tinospora Crispa yang boleh mengurangkan bacaan gula dalam darah jika minum kopi ini secara konsisten selama sebulan. Maka kopi ini amat sesuai untuk anda yang menghidapi penyakit seperti kencing manis.

Khasiat dan kelebihan

Milagro Coffee Patawali mampu mencegah serta mengawal :
πŸ’₯ Kencing Manis
πŸ’₯ Darah Tinggi
πŸ’₯ Sakit Sendi
πŸ’₯ Anti Kanser
πŸ’₯ Keradangan
πŸ’₯ Demam Malaria

Khasiatnya ialah :
πŸ’« tinggi antioksidan
πŸ’« menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan
πŸ’« mengembalikan tenaga dengan segera




Testimoni Diri Sendiri 

Wawa dah cuba untuk diri sendiri dan keluarga. Ada satu hari masa Wawa letih sangat sebab perjalanan jauh dari Penang ke Terengganu. Sampai rumah Wawa unboxing Milagro Coffee dan terus sambar satu paket. Fuhhh segar je lepas kena secawan Milagro kerana patawali yang terdapat dalam kopi ini mampu memulihkan tenaga dan meningkatkan kekuatan dalaman. Ayah dan mak Wawa pun cuba kopi ni. Mereka bagitahu best walaupun rasa pahit. Maklumlah mereka pun menghidap penyakit kencing manis.

Testimoni Milagro

Kalau korang nak tahu, dah ramai yang mencuba kopi ini. Banyak juga testimoni yang bagi feedback yang positif. Pelbagai testimoni yang diperolehi sebenarnya.


Asthma dan Resdung Berkurang

Atasi Masalah Kebas Tangan & Kaki

Badan Lebih Segar & Bertenaga

Bacaan Gula Dalam Darah Kurang

Berat Badan Turun



Hadiah Lumayan Milagro Coffee

Nak tak hadiah lumayan ? Tunggu apa lagi, jom join peraduan yang dianjurkan oleh Milagro Coffee. Serious Wawa cakap hadiah yang ditawarkan sangat lumayan. Berbaloi sangat sebab syaratnya amat mudah. Kalau nak tahu lebih lanjut klik πŸ‘‰Milagro Coffee PatawaliπŸ‘ˆ.

Cara Minum Milagro Coffee

Mudah sahaja caranya :
πŸ’¦ masukkan 1 paket milagro & tambah air panas
πŸ’¦ kacau minuman tersebut
πŸ’¦ yeayyy boleh minum

πŸ’’ tak perlu tambah gula mahupun susu ye sayang semua

Nak Beli Milagro Coffee ?

Bagi yang berminat nak cuba atau nak repeat order Milagro Coffee Patawali bolehlah membuat pembelian di :

πŸ’– Milagro Malaysia

πŸ’§ RM55 per kotak
πŸ’§ Sekotak 20 paket

No comments: