31 Days Challenge - Day 5



Okey hari ni 6 perkataan menggambarkan diri Wawa plk. Kalau korang nak tahu, Wawa ni pemalu sebab kalau jumpa org yg bru kenal, susah sikit nak bercakap...hehe.... Lepas tu, penyabar. Kenapa ? Wawa mampu nak ajar anak buah atau budak-budak sekolah rendah yang nakal tu. Lagi apa ye ? Wawa juga seorang yang berdikari sebab dari form 1 lagi Wawa dah masuk SBP. Bermula dari tu la Wawa pandai berdikari. Dalam belajar pun macam tu sbb dalam family Wawa je yg aliran sains tulen jadi tak ada org yg blh ajr. Semua usaha sendiri.

Wawa dah bagitahu 3 kan. Haha okey Wawa juga rajin ye. Jangan cakap Wawa perasan plak ye. Wawa rajin layan kerenah anak buah tau. Setiap kali Wawa cuti sem, anak buah akan suruh Wawa buat kek untuk dia. Memang Wawa je yg layan, jadi dia rapat ngn Wawa. Nak tahu lagi ? Wawa seorang pendengar yang baik. Wawa sudi je dengar masalah korang/kawan, kalau Wawa tahu Wawa akan cuba bagi nasihat la. Trust me. Lepas ni boleh cari Wawa ye.  Last sekali, perahsia. Huhu Wawa mmg suka simpan rahsia semua tu. Jarang nak share kat org. Sesuai dengan nama NAJWA.


#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger 

7 comments:

Fyda Adim said...

wahhh alju...akak belum sempat nak update lagi cabaran hari ini

Sang Rembulan said...

Salam wawa..selamat berkenalan..salah satu ciri wawa, sama dengan saya..Berdikari..terima kasih melwat blog saya :)

Mama-ble said...

Salam Wawa....pendengar setia yer....kalau macam tu bolelah Kak Ros luahkan pada Wawa. lagi2 perahsia...hurmmmm senang keje. Boleh dipercayai

Shad said...

Hi dear, 😘😘
Okey, kita sama. Berdikari. Pemalu pun ya jugak. Hehe.

Shad singgah sini dari,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/01/6-perkataan-menggambarkan-diri-day-5.html

Have a nice day and happy blogging!πŸ˜ƒπŸ˜˜

Wawa Ashihara said...

sama lah kita perahsia,,,

tapi malas letak..hahaha..

jom komen entry wawa plak..

http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-5.html

Hernee Nazir said...

perahsia akaka gak tu hehehe

Edrina Zulkafli said...

pemalu and pendengar yg baik. kita geng. heheheh


*a visit from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-5-6-perkataan-menggambarkan-diri.html