Minyak Herba Asma Mujarab Original
PASTIKAN ORIGINAL, BARU BELI.


Selamat petang semua pembaca. Pernah dengar tak "Minyak Herba Asma Mujarab" ? Haa tahniah kepada yang mengenali dan mengetahui tentang Minyak Herba Asma Mujarab ni. Korang yang tak tahu lagi tu scroll bawah lagi ye. Minyak ini original dari HQ dan 100% diproses secara Homemade oleh seorang Pak cik. Ia merupakan herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun. Sesuai untuk siapa dan apa ye Wawa ? Jom baca lagi. Minyak Herba Asma Mujarab ini dapat membantu merawat dan melegakan asma, semput, lelah, batuk, kahak dan selsema dengan cepat. Tetapi terdapat juga kegunaan lain tau. Tengok gambar kat bawah ni.

No automatic alt text available.
Kegunaan Minyak Herba Asma Mujarab
Kalau nak tahu, Minyak Herba Asma Mujarab ni bukan sahaja terkenal di Malaysia tetapi juga terkenal di Singapore, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India. Namun ada juga pihak yang tidak bertanggungjawab meniru minyak ini. Perkara ini tidak patut kerana sudah tentu kemujaraban produk ini akan tidak berkesan apabila membeli yang tiruan. Oleh itu, sebagai pengguna yang bijak, kita perlu tahu perbezaan Minyak Herba Asma Mujarab yang original dan tiruan.

No automatic alt text available.
Perbezaan Hologram Original dengan Palsu                                     

Ramai yang dah cuba minyak ni dan hasilnya sangat mujarab. Tak percaya ke ? Tengok la apa kata diorg.

No automatic alt text available.

Image may contain: text


Pastikan anda membeli Minyak Herba Asma Mujarab yang orignal. Jika rasa ragu-ragu, anda boleh contact trusted person untuk membeli mahupun sebarang pertanyaan. In shaa Allah anda tidak akan terkena dengan minyak yang palsu.

En. Hafis : 013 480 6787 ( Bahagian Pemasaran )

Puan Nurul : 017 623 9935 ( Produk Owner )
1 comment:

Sha Mohamed said...

Suka minyak nie..Pelbagai guna..