Cara Ketahui Anda stress, depressi, anzieti

Assalamualaikum

CP pasti mesti ramai tengah stress kan ? Apa kata kita semua cuba ujian Saringan Kesihatan Mental yang diwujudkan oleh Public Health Malaysia. Ada dua cara yang anda boleh lakukan untuk menjalani saringan ini.

πŸ’œ Cara 1 πŸ’œ

πŸ‘‰ melalui [google doc]
πŸ‘‰ hanya 10000 saringan setiap hari
πŸ‘‰ keputusan akan dihantar melalui email anda, jadi pastikan email aktif

πŸ’œ Cara 2 πŸ’œ

πŸ‘‰ melalui web [manual]



CP pun dah buat ujian ni dan keputusannya sangat mengejutkan CP πŸ˜“



Selamat mencuba semua...


8 comments:

Unknown said...

perkataan 'gila' atau 'mental' tu menggerunkan

Unni anje said...

tak boleh buka web tu :(

Along Misuari said...

Boleh try nanti..
Tak nanti kita sakit baru nak jumpa doktor kan..
Sebaiknya kita mencegah dari merawat..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

mek yunie said...

thanks for spreading this. mek try buat jugak. result blom lg sbb tgh buat. hahaha

MUSLIMAH SEJATI said...

@Nurfaezah Abdullah yup betul tu

MUSLIMAH SEJATI said...

@Unni Anje boleh je....nnti tekan skip ads kat ats

MUSLIMAH SEJATI said...

@Along Misuari ye setuju sangat

MUSLIMAH SEJATI said...

@ayunie ramli haha gudluck