Giveway Friendship By Seindahcerita



Syarat-syarat


  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
  11. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
    3. Top up RM10 x 3 Pemenang
    4. Top up RM5 x 2 Pemenang



Ni sahabat saya masa Form 4 & Form 5. Ada diantara diorg Wawa kenal masa seklah rendah dan ada yang Wawa kenal masa Form 4. Wawa sayang diorg sebab diorg ni kawan yang friendly. Sebenarnya Wawa dekat sekolah tu sebagai pelajar baru. Mudah nak sesuaikan diri sebab sokongan diorg ni. Sampai sekarang kitaorg masih berhubung. Apabila cuti sem kami sama, kami akan kuar sama-sama .




6 comments:

umie yana said...

Singgah dan Goodluck
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

Mas_FVOME said...


Good luck !

Blogwalking dari GA yang sama.

hazrinahalim said...

jalan2 baca cerita persahabatan awak..goodluck taw... jemput singgah blog saya... :D

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

Cik Itah said...

singgah sini dari GA yang sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

Nieyla Nadia said...

Terima kasih Join...
Dtg nak check syarat²..
Good Luck yaaa

Nieyla Nadia said...

Senarai pemenang dah di umumkan...
sila semak ya :)
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/senarai-pemenang-giveaway-friendship-by.html