Tray Makanan

Assalamualaikum

Malam ni nak share pasal tray. Tadi ada scroll fb lepas tu nampak ad org throwback mengenai tray.
Sesiapa yang tinggal di asrama mesti familiar dengan tray-tray di bawah ni. Semua gambar di bawah hasil pencarian di google. Pinjam tau.



Kedua-dua tray ni ada dekat asrama Wawa dulu. Wawa ingat lagi kalau tengah beratur, mesti ad tray jatuh. Bayangkan tray besi tu jatuh, smua pandang pemilik tray tu. Malu la jugak kan. Lepas tu la berhati-hati masa pegang tray. Klau tray plastik tu jatuh, confirm pecah. Haa lagi la malu.



3 comments:

SyuraLatif said...

penah lah guna tray yg besi tu mase dok asrama dulu. tapi tray biru tu sangat comel.

My New Blogger said...

selalunya guna tray makan ni time kursus sek dulu

nabila said...

last sekali guna try masa kat hostel form1-3 dulu2