MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz




Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016.

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-





19 comments:

Papaglamz said...

tq sebab join..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

all the best
59. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Pakcu said...

Keladi singgah sini....dn follow...no 39...http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Qiya Saad said...

saya singgah dari segmen yang sama dan follow.jemput singgah blog saya ye...

Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

zyaakma said...

singgah sini dari segmen yg sama. done follow n jemput follow balik.
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Azirahman said...

good luck!! dari segmen yang sama.
www.azirahman.com

Anum Abdullah said...

good luck..datang dari segmen yang sama..

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Luqman Zakaria said...

salam singgah..saya pon join jgk..ahaks.

www.arepnakbebel.com

Unknown said...

Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. folow sini jugak..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-

N.K Ashadi said...

balas singgah ~ :D

http://aienienka.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Unknown said...

Hai. :) Dari GA yang sama and blogwalking di sini.

irrayyan said...

mommy irra join juga GA Papaglamz
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Semoga berjaya!

Yanieyusuf.com said...

good luck

Farhain azmi said...

morning! singgah bls kunjungan..thanx bw blog sy..goodluck ye dear :)

Unknown said...

Ad balas kunjungan ke sini. ^^

meeka42 said...

Singgah :D

hikayathidupseorangaku.blogspot.my <--- jemput singgah ^^

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Papaglamz said...

Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Papaglamz said...

Salam Ramadhan. Papaglamz.com ada menganjurkan

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Jangan lupa join tau. 10 peserta bertuah akan memiliki sampul duit raya dan hadiah MISTERI EXCLUSIVE dari Papaglamz.

Syarat2 mudah je. Copy paste coding yang telah di sediakan.