Belajar melukis guna nombor asas

Assalamualaikum

Tadi jumpa kat fb cara melukis guna nombor asas, jadi Wawa try dan kat bawah ni hasilnya. Nampak kelakar je.













16 comments:

iuzira said...

wah, tak terpikir pn

faat said...

wah.boleh tahan..thanks share..boleh cuba ni..

S.K. said...

Kena buat juga ni..
YEay ! Dah jadi bloglist August Yaya .
Cukup hujung bulan Yaya review :D
Terima kasih daun keladi <3

ummiyus said...

tq.. ummi ambil yerr... nak suruh anak lukis ni, menarik..:-)

Zaleha Awaluddin said...

Alahai cute & comelnya...
bolehlah ajar anak-anak akak camni :)

MUSLIMAH SEJATI said...

@iuzira aah kreatif

MUSLIMAH SEJATI said...

@Nur Faatihah hehe..silakan

MUSLIMAH SEJATI said...

@. stnrsyfh. try la buat..sama2

MUSLIMAH SEJATI said...

@ummiyus wc .. silakan

MUSLIMAH SEJATI said...

@Zaleha Awaluddin aah budak2 blh la belajar..parents pun blh join sama2

LYSSA FAIZUREEN said...

wahaha . rajinn nyeeee

Wanyob said...

Cantik juga stail nie , boleh ajar anak aku nanti .

addinfarhani said...

okeylah tu, at least tau jgk haiwan apa... haha (^^,)
*nanti addinfarhani nak try lukis jagk... asyik lukis org lidi jer, tu pun xmjd(--,)

Tengkubutang said...

alah cute nyee

Unknown said...

mudahnyaaaa

Unknown said...

orang kalau dah berseni tu kasi ape pon boleh jadi lukisan kan. heee. Thanks ye follow kite, done followed back #1111 :)